Ons verhaal

Brood was vroeger veel lekkerder! Met dit uitgangspunt is het concept ‘Brood zoals Vroeger’ ontstaan. Producten die geproduceerd worden met 100% natuurlijke ingrediënten, welke gebakken worden op een vloer van Italiaans lavasteen, en waarbij het deeg gemiddeld 24 uur de tijd krijgt om zich te ontwikkelen.

‘Brood zoals Vroeger’ is een concept ontwikkeld door bakkerij Pandriks Bake Off in Meppel. Met dit concept biedt Pandriks iedereen de mogelijkheid om op elk moment van de dag binnen 10 minuten heerlijk, vers brood op de planken te hebben.
Pandriks Bake Off bundelt vakmanschap, bakkerservaring en innovatie in een moderne broodbakkerij in Meppel. Dankzij het unieke productieproces zijn conserveringsmiddelen, emulgatoren en geur- en smaakstoffen overbodig.

“ Wij nemen de tijd om brood te produceren dat smaakt zoals de Franse bakker het ooit bedoeld had, geproduceerd met de technieken van morgen. “

Onze geschiedenis

Het concept ‘Brood zoals Vroeger’ is ontstaan uit een idee van directeur en eigenaar Albert Hendriks. Een op maat gemaakt concept dat de supermarkten, bakkerswinkels, maar ook tankstations etc. voorziet van een totaalpakket om het lekkerste desem brood bij de consument aan te bieden.
Pandriks Bake Off produceert bake off desem brood producten die al gaar en volledig op kleur zijn. Dit biedt de afnemers van ‘Brood zoals Vroeger’ producten de mogelijkheid om vanuit de vriezer binnen 10 minuten vers en krokant brood op de plank te hebben. Verser krijg je het niet bij de consument!