Concept BZV

Bent u ondernemer en geïnteresseerd in ons Brood zoals Vroeger concept voor uw winkel? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Samen met u kunnen wij met ons totale concept, uw onderneming niet alleen voorzien van het allerlekkerste brood dat er is, maar ook de bijbehorende inrichting daarvan. Hierbij kunt u denken aan verpakkingsmateriaal, prijskaartjes, schapkaarten, flyers, broodmanden, banners, stoepborden en meer.

De voordelen van Brood zoals Vroeger:

- Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor u en uw klanten
- Korte baktijd direct vanuit de vriezer. 6,8 of 10 minuten op 200 graden, zonder stoom.
- Producten altijd op kleur. Wij bakken af op 90-95% van de kleur.
- Onderscheidende winkelpresentatie o.b.v. de huidige meubels
- Story-telling: wij vertellen de klanten duidelijk waar Brood zoals Vroeger voor staat.
- On-demand direct uit de vriezer afbakken, binnen 10 minuten vers brood i.d. winkel. Binnen 30 minuten gesneden & verpakt.
- Flexibiliteit gedurende dag leidt tot meer afzet.
- 8 uur krokant.
- Meer verkopen, Minder derving.

Onze visie

Pandriks brengt samen met haar klanten de kwaliteit van brood naar een veel hoger niveau door een eeuwenoud proces op een moderne eigentijdse en effici├źnte manier van produceren. Het allerbeste brood, met een procestijd van minimaal 26 tot 30 uur, zonder toevoegingen van E-nummers en dat allemaal op de stenen ovenvloer gebakken.
Dit resulteert in het allerbeste en allerlekkerste brood. Mede door onze toegevoegde waarde in kennis, proces en kunde, halen we het maximale uit de smaak, zoals we die van vroeger gewend zijn. Dat alles leidt tot meer omzet en afzet en zeer tevreden klanten.

Onze missie

Met toewijding, de beste vakmensen, de beste grondstoffen en het allerbeste unieke proces zorgdragen voor de allerbeste en allerlekkerste broodproducten. Mensen weer laten genieten van brood! Volledig inspelen op de huidige en toekomstige broodbehoefte van onze klanten en consumenten.